مسکو: از موشک بالستیک جدید استفاده بیشتری در جنگ خواهد شد آیت‌الله سیستانی خواستار تامین امنیت شیعیان پاکستان در برابر تروریستها شد بقایی: از هر گامی برای پایان دادن به ظلم رژیم صهیونیستی استقبال می‌کنیم هفت اقدام فوری سرکنسولگری ایران در کازان روسیه| دو دانشجوی ایرانی آزاد شدند وزیر ارتباطات وارد مشهد شد کمالوندی خبر داد: ظرفیت غنی‌سازی را به شکل قابل ملاحظه‌ای افزایش می‌دهیم یک رسانه عبری زبان فاش کرد: خودکشی ۶ نظامی رژیم صهیونیستی انتصاب نخستین فرماندار زن در تاریخ استان فارس پزشکیان سه سفر به سیستان‌ و‌ بلوچستان خواهد داشت حمله موشکی ارتش یمن به پایگاه هوایی «نواتیم» رژیم صهیونیستی روایتی از اولین سفر استانی رئیس جمهور + فیلم رئیس جمهور: بدون همراهی و همفکری مردم، برای مناطق مختلف دستور صادر نمی‌شود معاون وزیر خارجه: ایران و عربستان به دنبال برقراری صلح در منطقه هستند روایت فضائلی از موافقت رهبر معظم انقلاب با اصلاح قانون تابعیت قهری واکنش مثبت چین به حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت | در کنار قوانین بین‌المللی ایستاده‌ایم گزافه گویی وزیر خارجه رژیم صهیونیستی علیه ایران سردار وحیدی در مشهد: این قرن، قرن شکست استکبار جهانی است پزشکیان: باید بتوانیم ناترازی‌ها را حل کنیم سردار سلامی: این روز‌ها در اسرائیل کسی آرامش ندارد| از رژیم صهیونیستی انتقام می‌گیریم یک زن گزینه ترامپ برای وزارت دادگستری آمریکا گردهمایی دانشجویان و طلاب بسیجی با حضور پزشکیان در حرم امام خمینی(ره) برگزار شد (۲ آذر ۱۴۰۳) وزیر دفاع با رئیس‌جمهور ونزوئلا دیدار کرد (۲ آذر ۱۴۰۳) رزمایش ۱۰۰ هزار نفری بسیجیان استان خراسان رضوی برگزار شد+ فیلم (۲ آذر ۱۴۰۳) تل‌آویو به هلاکت ۲۹ نظامی صهیونیست از آغاز عملیات در شمال غزه اذعان کرد واکنش بایدن به حکم بازداشت نتانیاهو دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام: تردید نکنیم که وعده صادق محقق می‌شود وزیر کشور: چند استاندار باقیمانده هفته آینده معرفی می‌شوند واکنش وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی به قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام
سرخط خبرها

۲ سوال نمایندگان از وزیر ارتباطات به صحن علنی مجلس ارجاع شد| مهلت به زارع‌پور برای تبدیل وضعیت ایثارگران شرکت مخابرات

  • کد خبر: ۱۲۲۳۱۵
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۳۲
  • ۳
۲ سوال نمایندگان از وزیر ارتباطات به صحن علنی مجلس ارجاع شد| مهلت به زارع‌پور برای تبدیل وضعیت ایثارگران شرکت مخابرات
نشست کمیسیون اجتماعی مجلس به منظور طرح سوالات نمایندگان از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار و ۲ سوال برای طرح به صحن علنی ارجاع شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست کمیسیون اجتماعی مجلس پیش از ظهر امروز (دوشنبه ۳۱ مردادماه) با حضور عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و دو عضو هیات مدیره شرکت مخابرات ایران و نمایندگان سوال کننده برگزار شد.

در این نشست مهدی عیسی زاده رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به اینکه تبدیل وضعیت ایثارگران و تامین معیشت بازنشستگان شرکت مخابرات از مهمترین موضوعاتی است که نمایندگان مجلس پیرامون آن‌ها از وزیر سوال خواهند کرد، افزود: وزیر در این زمینه همراهی لازم را دارد، اما مسئولان شرکت مخابرات به وظایف قانونی خود در این زمینه عمل نکرده اند، بنابراین لازم است با ارائه راهکار مشکلات این بخش به سرعت حل شود.

ولی اسماعیلی در این نشست با بیان اینکه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاوان سهل انگاری مسئولان مخابراتی را در حالی می‌دهد که در این زمینه همراهی لازم را دارد، افزود: وزیر ارتباطات با افزایش تعرفه‌ها نسبت به تامین اعتبارات این بخش اقدام کرده، اما هیات مدیره شرکت مخابرات به وظایف قانونی خود تاکنون عمل نکرده است و این در حالی است که تنها درصد محدودی از جامعه ایثارگران در این مجموعه فعالیت دارند و منابع مالی زیادی برای تبدیل وضعیت آن‌ها نیاز نیست.

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس یادآور شد: نمایندگان چاره‌ای جز اعمال ماده ۲۳۴ و ارسال سوال به صحن علنی ندارند، چرا که شرکت مخابرات اقدام به ترک فعل کرده و در اجرای قانون با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات همراهی لازم را نداشته اند.  

سید کریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس این سوال را مطرح کرد که علت عدم تمدید قرارداد بیش از ۷۰ نفر از کارکنان شرکت مخابرات استان خوزستان و عدم پرداخت حقوق آنان چیست؟

وی در پایان مهلت ۲۰ روزه‌ای برای وزیر ارتباطات تعیین کرد تا به تعیین تکلیف این نیرو‌ها رسیدگی کند.

در ادامه احمد امیرآبادی فراهانی عضو هیات رئیسه مجلس و رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس گفت: چرا شرکت مخابرات در حالی از اجرای قانون برای تبدیل وضعیت ایثارگران استنکاف کرده که تعدادی از اعضای هیات مدیره آن از جامعه ایثارگران هستند!

نماینده مردم قم در مجلس یازدهم با بیان اینکه چطور می‌توان پذیرفت که در شرکت مخابرات استخدام نیرو وجود نداشته و به بهانه مشکلات مالی به این تکلیف قانونی خود عمل نمی‌کنند، خطاب به عضو هیات مدیره شرکت مخابرات تصریح کرد: شما درخواست ۳۰۰ میلیارد داشتید، شرایط به‌گونه‌ای فراهم شد که ۱۵۰۰ میلیارد درآمد داشتید، اما همچنان به وظیفه قانونی خود در این زمینه عمل نمی‌کنید.

وی تاکید کرد: ما نسبت به تبدیل وضعیت ایثارگان کوتاه نمی‌آییم و اگر شرکت مخابرات خود را مستثنی از این قانون می‌داند، باید به این نکته توجه کند که براساس بند‌های (الف) و (ب) ماده ۲ قانون جامع ایثارگران، شرکت مخابرات مشمول این قانون می‌شود و باید آن را اجرا کند.

رئیس فراکسیون ایثارگران مجلس با اشاره به طرحی که درخصوص شرکت مخابرات ارائه داده است، افزود: براساس این طرح ۱۸ درصد سهم دولت از مخابرات را در قانون ممتاز می‌کنیم و ودیعه‌هایی که مردم برای تلفن پرداخت کرده‌اند را به سهم مدیریتی تبدیل می‌کنیم تا از این طریق به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این زمینه اختیار دهیم که بعد از این نگوید من در این مورد مسئولیتی ندارد.

در ادامه امیرآبادی فراهانی برای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مهلت تعیین کرد تا به رفع این مشکل بپردازد.

اما عباس مقتدایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس از دیگر نمایندگان سوال کننده بود که از وزیر ارتباطات پرسید علت عدم اجرای قانون درخصوص تبدیل وضعیت ایثارگران شرکت مخابرات از سوی وزیر و شرکت مخابرات چیست؟

وی در ادامه تاکید کرد: تمام افرادی که در این زمینه ترک فعلی داشته باشند، قطعاً دادگاهی خواهند شد، کما اینکه اعمال ماده ۲۳۴ را برای وزیر و رئیس مخابرات در دستور کار قرار داده ایم. نظر حقوقی کشور باید مبنای فعالیت وزیر ارتباطات باشد، ضمن اینکه براساس اصل ۷۳ قانون اساسی نیز هر نوع تفسیر قانون برعهده مجلس شورای اسلامی است.

مقتدایی یادآور شد: شرکت‌های اصل ۴۴ باید قوانین مرتبط با حوزه ایثارگران را اجرا کنند، ضمن اینکه این مهم در قانون بودجه ۱۴۰۰ نیز آمده است.

در ادامه محمدحسن آصفری عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس یازدهم نیز از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرسید که چرا نسبت به تعیین تکلیف استخدام نیرو‌های شرکتی و پیمانی شرکت مخابرات ایران اقدامی صورت نمی‌گیرد و مصوبات قانونی به صورت کامل و دقیق درخصوص این نیرو‌ها اجرایی نشده است؟

وی تاکید کرد: وضعیت کنونی نشان می‌دهد که باید دولت تغییر و تحولی در سطح مدیران خود انجام دهد، ضمن اینکه اگر شرکت مخابرات ایران و همراه اول زیان ده هستند، باید آن‌ها را به بخش دیگری واگذار کنند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم از پاسخ وزیر قانع نشد.

حسن نوروزی عضو هیات رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس نیز از وزیر ارتباطات این سوال را مطرح کرد که آیا کم توجهی و عدم عمل به بند (و) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۱  و بند (د) تبصره ۲۰ قانون بودجه سال ۱۴۰۰ مصداق ترک فعل یک وزیر نیست؟ چرا به پیشگامان شهادت کم توجهی می‌شود؟

وی در پس استماع پاسخ وزیر مهلت یک ماهه‌ای برای وی تعیین کرد.

در ادامه جبار کوچکی‌نژاد عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرسید که علت عدم تبدیل وضعیت خانواده ایثارگران و بی توجهی به پرسنل در مخابرات چیست؟ همچنین در قالب سوالی دیگر افزود: چرا زیرساخت پاسخگویی ارتباطاتی به مردم در استان‌های شمالی بسیار ضعیف است؟

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در نهایت مهلت یک ماهه‌ای برای وزیر به منظور رفع این مشکلات تعیین کرد.

اما در پایان کمال حسین پور عضو کمیسیون عمران مجلس از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات پرسید که چرا وزارتخانه شما اصل مهم و اساسی عدالت را در برخورد با کارگزاران مخابرات روستایی به فراموشی سپرده است؟ چرا ارتقا و همسان سازی حقوق آنان با سایر کارکنان مخابرات انجام نمی‌شود.

وی به دنبال استماع پاسخ‌های وزیر، از وی خواست تا در جلسه‌ای با حضور نماینده کارگزاران، پاسخ‌های ارائه شده را به آن‌ها نیز انتقال دهد.

عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت سیزدهم در پاسخ به سوالات نمایندگان گفت: ۹۰ درصد ایثارگران که در بخش‌های مختلف تحت پوشش وزارت ارتباطات فعالیت داشتند، تبدیل وضعیت شدند، اما در مورد شرکت مخابرات ایران این وزارتخانه اختیارات کامل را ندارد و بنده در قبال این مجموعه هیچ مسئولیتی ندارم.

وی تصریح کرد: مخابرات یک سرمایه بزرگ در کشور است و من تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مشکلاتی که در رابطه با آن مطرح کردید حل شود. کما اینکه افزایش تعرفه تلفن ثابت در دستور کار ستاد تنظیم بازار است.

زارع پور یادآور شد: سرمایه اجتماعی از اهمیت بسزایی برخوردار است بنابراین باید مانع هدررفت آن شویم، در این راستا رفع مشکل بازنشستگان و تبدیل وضعیت ایثارگران و توسعه بخش‌های مخابرات از اهمیت بسزایی برخوردار است، ضمن اینکه بنده قبول دارم شرکت مخابرات برای تبدیل وضعیت ایثارگران مشمول قرار گرفته، اما مسئولیت اجرای آن متناسب با اختیاراتم نیست.

وی تاکید کرد: بنده این ۳ مورد یعنی رفع مشکل بازنشستگان و تبدیل وضعیت ایثارگران و توسعه بخش‌های مخابرات را از جمله شروطی قرار می‌دهم که شرکت مخابرات برای دریافت درآمد حاصل از افزایش تعرفه تلفن ثابت باید در قبال آن تعهد کتبی بدهند، در غیر این صورت آن را ابلاغ نخواهم کرد، ضمن اینکه این جزو الزامات الحاقی به پروانه آن‌ها می‌شود.

این عضو کابینه دولت سیزدهم ضمن انتقاد از عدم حضور سایر مسئولان شرکت مخابرات ایران که با سوالات مطرح شده مرتبط هستند، خاطرنشان کرد: ما تلاش کردیم تا برای رفع این مشکلات منابع جدیدی ایجاد کنیم، اما به دنبال آن انتظار داشتیم که شرکت مخابرات ایران و تمام اپراتور‌ها به تکالیف قانونی خود عمل کنند.

وی افزود: کارگزاران روستایی یک مقطع از زمان در زمینه دامپروری و کشاورزی فعالیت می‌کردند و قرار شد در کنار شغل خود به تلفن‌ها نیز پاسخ دهند، سپس تبدیل وضعیت شده و قراردادشان دائمی شد و در نهایت همسان سازی حقوق برای آن‌ها صورت گرفت. اما هر چه به آن‌ها امتیاز بیشتری داده شد، انتظاراتشان نیز افزایش یافت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بیان کرد: این کارگزاران در حالی این انتظارات را مطرح می‌کنند که حقوق آن‌ها از ۲ میلیون به ۶ تا ۹ میلیون رسیده است، اما هنوز قانع نشده اند و انتظار دارند به اندازه کارشناس مخابرات فعال در مراکز استان‌ها دریافتی داشته باشند! و این امر به نابودی مخابرات منتهی می‌شود و خلاف عدالت است.

زارع پور در پایان خطاب به نماینده سوال کننده تاکید کرد که لیست اسامی کارگزاران، حوزه انتخابیه و آخرین فیش حقوقی که دریافت کرده اند را به وی ارائه خواهد داد.

محمودزاده رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران در پاسخ به سوال نمایندگان با اشاره به اینکه در گذشته ۶ هزار نفر از ایثارگران تبدیل وضعیت شده اند، از کمبود منابع مالی به عنوان مانع تبدیل وضعیت ایثارگران یاد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
محمدحسن دهقانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۶/۰۱
0
0
وزیر محترم شما از حقوق کارگزاران مخابرات روستایی می گی مگه کار شناس شما در مرکز استان تجربه کارگزاران روستایی دارن که تمام کار پشتیبانی وهمه کار مرکز انجام می دهند خبر داری یانه وبعد مورد توهین هم قرارمون می دی چرا ایثارگران مخابرات روستایی تبدیل وضعیت نمی کنید و می گوئید من کارهای نیستم ما باید به کی دردمون بگیرم من دو مخابرات روستایی فارس فسا تحویلم هس با سابقه بیش ۲۳سال وایثارگی ۲۸ ماه ارتش که ۷ ماه آن داوطلبی می‌شود
کارگزار
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۰
0
0
با سلام آقای وزیر ما که دیگر در روستا کار نمیکنیم ما مانند نیروهای رسمی مسافتی را باید طی کنیم و در مرکز شهرستان کار کنیم همانند یک نیروی کاشناس حتی بیشتر از انها کار میکنیم شما در حق ما کارگزاران ظلم میکنید و حق و حقوق ما را پایمال میکنید آیا کار دولت شما همین است آیا عدالت خواهی دولت شما این است چرا قانون ایثارگران کارگزار اجرایی نمی شود شما خود به قانون تمکین نمیکنید و کاگزاران را متهم به زیاده خواهی می کنید خدا ازتون نگذرد ما که از روز اول شروع به کار در مخابرات مورد ظلم قرار گرفتیم بیمه مارا ۸ سال خوردید من از سال ۱۳۶۹ در مخابرات کار میکنم الان ۲۴ سال بیمه دارم مابقی آن چه شده آیا دادرسی در این مملکت اسلامی نیست آیا خبر داری نیروهای مخابرات چگونه زیر فقر زندگی می کنند هر چند شما فقط بلدید شعار بدهید و مردان میدان همه رفتند آنان رفتند تا شماها این گونه در اسایش کامل به زیردستان خود ظلم کنید من توسعه میکنم کمی در مورد حرفهایی که میزنید تحقیق کنید به در مجلس کارگزاران مخابراتی را زیاده خواه بخوانید .
جهانگير گشول
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۷ - ۱۴۰۱/۰۶/۱۳
0
0
با سلام خدمت وزیر محترم
آقای وزیر حضرت عالی آیا تحقیق هم کردید وآیا اطلاع دارید که کارگزاران دارن از جون و دل برا مخابرات کارمیکنن،، آیا اطلاع داری همه کا گزاران
از محل کار خودشون به شهرستانها فرا خوان شدن
ودور از خانه وروستاو مراکز خود با کرایه کردن منزل در شهرستان دارن برا مراکز کار میکنن حداقل تحقیق میکردی از انسانهای قابل اطمینان زیر مجموعه می پرسیدی،، بعد این فرمایشها را می کردی؟ این فرمایش شما باعث رنجیده خاطر همه
کارگزاران شده بنده حدود ده سال بیمه برام نریختن وهمه سوابق هم موجود می باشد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->